Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійУ КМДА знову заговорили про створення пішохідної зони на Подолі
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У КМДА знову заговорили про створення пішохідної зони на Подолі

У КМДА придумали «нову» стару ідею: на Подолі планують облаштувати пішохідний квартал, попередньо обговоривши зміни з киянами.

На Подолі може з’явитися пішохідний квартал – незабаром міська влада представить проект облаштування пішохідної зони на Подолі. Про це під час брифінгу повідомив заступник голови КМДА Павло Рябікін, передає прес-служба відомства.

«На початку травня ми плануємо організувати фестиваль міських проектів – хочемо почути побажання киян щодо того, як зробити місто кращим та комфортнішим. Під час цього фестивалю нами буде представлений проект створення пішохідної зони на Подолі. Мова йде про Контрактову площі, частину вулиці Сагайдачного та декілька прилеглих вулиць. Цей проект буде винесений на обговорення, ми збиратимемо пропозиції, а фінальний варіант плануємо представити вже наприкінці травня – до Дня Києва», – розповів Павло Рябікін.
 
Він додав, що реалізація цього проекту не лише дозволить вирішити проблеми хаотичної парковки та засилля МАФів, а й допоможе створити новий за форматом для Києва проект, коли цілий квартал буде повністю переведений на пішохідний режим.
 
«Впевнений, що пішохідна зона на Подолі може стати справжньою туристичною «родзинкою» Києва і буде цікава як туристам, так і киянам», – додав заступник голови КМДА.
 
«У.К.» нагадує, що ще наприкінці 2013 року у Департаменті містобудування та архітектури «хизувалися» розробленим «остаточним» варіантом схеми руху транспорту на Подолі. Як повідомлялося, нова транспортна схема Подолу передбачала створення величезного пішохідного простору, що включить Андріївський узвіз, Контрактову площу, частину вулиці Сагайдачного від Контрактової до Андріївської, Поштову площу, пішохідну алею, сходи Магдебурзького права - пішохідно-велосипедний міст через Володимирський узвіз - Володимирська гірка. Створиться і нова пішохідна зона в районі Іллінської церкви, буде відновлено бульвар на Верхньому і Нижньому Валах. Тоді ж проводилось громадське обговорення на сайті КМДА, яким хочуть бачити Поділ кияни.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», до кінця березня «Київавтодор» відновить більше 8 тисяч квадратних метрів асфальтобетонного покриття у столиці. На підприємстві відзвітували, де саме проведуть роботи.

Катерина Білоус
 
Коментарі (0)