Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ рух київського громадського транспорту внесуть зміни
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У рух київського громадського транспорту внесуть зміни

У Києві внесуть зміни у схему курсування кількох автобусних маршрутів. Окрім того, буде подовжено роботу автобусів №49 та збільшено рухомий склад на маршруті №37.

У столиці з 21 листопада у зв’язку з проведенням продовольчого ярмарку на вул. Олександра Сабурова на ділянці від просп. Володимира Маяковського до вул. Оноре де Бальзака у рух автобусів маршруту №61 та №98 буде внесено зміни. Про це «Україні Комунальній» повідомили у КП «Київпастранс».

Відтак, автобуси курсуватимуть за маршрутами:

Автобус №61 «вул. Милославська – залізнична платформа Троєщина» за маршрутом: вул. Радунська – вул. Градинська – вул. Оноре де Бальзака (парний бік) – вул. Марини Цветаєвої – просп. Володимира Маяковського – вул. Олександра Сабурова – вул. Миколи Закревського – вул. Теодора Драйзера – просп. Генерала Ватутіна – вул. Миколи Кибальчича – бульв. Перова – вул. Івана Микитенка (у зворотному напрямку вул. Сулеймана Стальського) – вул. Райдужна – залізнична платформа Троєщина;

Автобус №98 «вул. Милославська – ТЕЦ-6» за маршрутом: вул. Оноре де Бальзака (парний бік) – вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Володимира Маяковського – вул. Олександра Сабурова – вул. Пухівська – ТЕЦ-6.

Окрім того, з 23 листопада у вечірні години буде подовжено роботу автобусного маршруту №49 «ст. м. «Лівобережна» – платформа Лівий берег». Так, останні відправлення автобусів здійснюватимуться:

•    від зупинки ст. м. «Лівобережна» о 20:40, 21:40;
•    від зупинки платформа Лівий беріг о 21:10, 22:10.

Також, буде збільшено випуск рухомого складу на автобусному маршруті №37 «ст. м. «Святошин» – масив Західний». Це зменшить інтервал руху до 20 хвилин.

Нагадаємо, у Києві внесено зміни у функціонування кількох зупинок громадського транспорту. У «Київпастрансі» це пояснили необхідністю покращення обслуговування пасажирів.

 
Коментарі (0)