Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійУ столиці борються за благоустрій
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У столиці борються за благоустрій

Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища нагадує власникам об’єктів сезонної торгівлі про закінчення періоду весняно-літньої торгівлі. Зокрема, господарів сезонних МАФів попереджають про примусовий демонтаж об’єктів.

 У Києві закінчився період весняно-літньої торгівлі. У зв’язку з чим, неприбрані власниками  об’єкти сезонної торгівлі (намети, лотки, клітки тощо) будуть примусово демонтовані силами КП «Київблагоустрій» та районних в місті Києві державних адміністрацій. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської держадміністрації. 

Зокрема, у КМДА зазначають, що всі власники незаконно розміщених об’єктів сезонної торгівлі будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
 
Так само, обмеження стосується власників відкритих майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства, що відповідно до розпорядження КМДА, термін дії дозвільних документів на розміщення літніх майданчиків закінчується 30 листопада 2013 року.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці не вщухає боротьба проти незаконно встановлених осередків стихійної торгівлі, зокрема об’єктів пересувної дрібно-роздрібної торгівлі на колесах. Чимало представників цього «сервісу» працюють з численними порушеннями правил торгівлі та з відхиленнями від вимог правил дорожнього руху.
 
Так,  КП «Київблагоустрій» залучає до співпраці правоохоронців, а також регулює проблему шляхом запровадження законодавчих змін. 

Крістіна Болотова

 
Коментарі (1)
Виктор1
03 Листопада 2013 p. 14:28
Хочеться дождаться того времени, когда высшее руководство страны с трибуны будет говорить не только о политике и экономике, но и призывать население к чистоте в быту и на улице. Но этого им, к сожалению, не нужно, ведь они рядом с мусором на тротуарах не ходят. Становится муторно на душе, когда идёшь по паркам в нашей Дарнице (в том же Таращанце) и видишь сидящие компании молодёжи (и не только молодёжи), буквально гадящие под себя, плюют семечки, бросают банки из под пива и т.д. И никакая милиция к ним не подходит и не выписывает им штрафы, оно милиции не надо. По моему глубокому убеждению, невозможен высокий уровень жизни в стране, где такое свинство даже в местах отдыха, а население всё это спокойно созерцает, даже взглядом не осудит. Мне думается, что начинать реформы в Украине надо именно с наведения чистоты в нашем быту, давайте прекращать это свинство.