Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ столиці нові тарифи на проїзд у міському пасажирському транспорті
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У столиці нові тарифи на проїзд у міському пасажирському транспорті

Вчора було опубліковано розпорядження КМДА від 16 червня 2017р «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху», яким вводяться нові тарифи з 15 липня
Вчора було опубліковано розпорядження Київської міської державної адміністрації від 16 червня 2017 року «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху», яким вводяться нові тарифи з 15 липня. 
 
Публікація документа здійснена у вчорашньому номері газети «Хрещатик».
 
Розпорядження зареєстровано в Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві 27 червня.
 
Згідно з документом, разова поїздка у автобусі, трамваї, тролейбусом, фунікулером обійдеться пасажиру в 4 грн, у метрополітені (без використання пластикової картки) – 5 грн. У разі використання пластикової безконтактної картки при разовому придбанні 1-9 поїздок затверджено тариф у розмірі 5 грн за кожну; 10-19 поїздок – 4,90 грн; 20-29 поїздок – 4,80 грн; 30-39 поїздок – 4,70 грн; 40-49 поїздок – 4,60 грн; 50 поїздок – тариф 4,50 грн. 
 
Залогова вартість картки залишається 12 грн. 
 

Встановлено, що вартість разового квитка на перевезення міською електричкою , яка працює в звичайному режимі, становить 5 грн. Вартість єдиного разового квитка на проїзд у міській електричці та у трамваях маршрутів №№4, 5, або в автобусах №№59,60, 61, становитиме 7 грн. 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
06 Липня 2017 p. 08:13
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня -- лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. ------------------------------------------Тенденцію постійного знецінення українських національних грошей було закладено ще напочатку 1992 року. В 1992 році купонокарбованець прирівняли до радянського рубля і з 1992 року по 1996 рік купонокарбованець знецінився у сотні тисяч разів. У 1996 році купонокарбованець обміняли на гривню по курсу: сто тисяч купонокарбованців за одну гривню, і з 1996-го року до 2014-го року гривня знецінилась приблизно у 20 разів. А починаючи з 2014 року швидкість знецінення гривні значно зросла. Отже, за період з 1992 року і по цей час українські національні гроші знецінились у мільйони разів...
Коля Пухов
07 Липня 2017 p. 23:28
Але знецінення національних грошей -- це тихий грабунок людей владою. Цікаво, що це розуміють майже всі, і майже всі згодні, щоб їх тихо грабували.