Рус Укр
ГоловнаКиївські будніПодіїУ столиці вже працює 20 пунктів обігріву
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У столиці вже працює 20 пунктів обігріву

У столиці вже працює 20 пунктів обігріву, організовані Департаментом соціальної політики, готові прийняти всіх, хто потребує допомоги

У столиці вже працює 20 пунктів обігріву, організовані Департаментом соціальної політики, готові прийняти всіх, хто потребує допомоги, це повідомили в прес-службі КМДА.

У разі зниження температури кількість таких пунктів буде збільшено до 50, за рахунок ще 30 пунктів Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища.
 
Окрім того, у місті постійно діє міський оперативний штаб допомоги бездомним особам та розроблено графік роботи соціального патруля, відповідно до якого проводиться чергування в місцях найбільшого скупчення таких осіб, повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.
 
"Соціальний патруль працює у Шевченківському районі на Залізничному вокзалі (вул. Старовокзальна, 7), у Солом’янському районі на Привокзальній площі (ст. Київ-Волинський) та у Дарницькому районі – на приміському вокзалі "Дарниця" (вул. Привокзальна, 1). Його роботу забезпечує одна мобільна бригада з одним автомобілем, до складу якої входять соціальні працівники, водій та кухар. Щоденно проводиться харчування 200 осіб. Патрулювання здійснюється з 1 грудня 2017 року до 31 березня 2018 року без вихідних і святкових днів. Окрім того, постачають безхатченкам теплий одяг із банку одягу киян", – пояснив Микола Поворозник.
 
Коментарі (0)