Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ столичному метро з'явиться чергове нововведення
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У столичному метро з'явиться чергове нововведення

Пресу в столичному метро незабаром можна буде придбати в спеціалізованих автоматах. Восени такі автомати можуть з'явитися на всіх станціях київського метрополітену.

Вже через місяць на станціях столичного метро обіцяють встановити перші автомати з продажу преси. А до початку вересня ними обіцяють обладнати всю підземку.Установкою апаратів під назвою «Медіамат» займатимуться два українських підприємства, які виграли тендер від КМДА. Про це пише «Сегодня».

 «Ми виграли два лоти з трьох на установку автоматів. Тобто, більшу частину станцій будемо обладнати ми» - розповідає директор підприємства« Нива-95 Анна Школьна.

«Перші автомати з'являться вже через місяць. Нам потрібен час, щоб узгодити всю технічну документацію зі службами метрополітену,  до кінця вересня встановимо їх на всіх станціях. Один автомат займе ділянку переходу від 1 до 3 квадратних метрів. Наприклад, на станціях метро «Героїв Дніпра», «Театральна», «Лівобережна», буде по два автомати в кожному вестибюлі. А на «Харківській» і «Позняках» по одному ». Компанія отримала цю територію в оренду на три роки »- повідомляє Анна Школьна.

За її словами, це вітчизняна розробка - модульні конструкції прямокутної форми, шириною 40 сантиметрів, які кріпляться на стіни. Кожен автомат має дві зони: для оплати і отримання товару. Покупець зможе вибрати потрібну продукцію і після оплати моментально отримати газету або журнал. Автомат буде продавати до 250-300 найменувань продукції. Так що черг не буде .

У перший час біля автоматів буде постійно перебувати оператор, який підкаже людям, як нововведенням користуватися. Вартість друкованих видань буде однаковою у всіх апаратах і після їх впровадження газети не подорожчають.

 
Коментарі (0)