Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ трьох районах Києва планують утеплити чотири сотні житлових будинків
Новини ЖКГ
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
18 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У трьох районах Києва планують утеплити чотири сотні житлових будинків

Інвестиційні проекти включатимуть пропозиції щодо термомодернізації 433 житлових будинків та 55 будинків комунальної та бюджетної сфери

Столична державна адміністрація розробляє інвестиційні проекти комплексної реконструкції системи теплопостачання та термосанації житлових масивів «Виноградар», «Мінський» та «Теремки».

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Зокрема, інвестиційні проекти включатимуть пропозиції щодо термомодернізації 433 житлових будинків та 55 будинків комунальної та бюджетної сфери (23 школи, 4 лікарні, 28 дитячих садків). Проведення зазначених заходів дозволить скоротити споживання природного газу не менш, ніж на 50%, витрат на забезпечення опалення та гарячого водопостачання на 40-50%.

Планується, що ці проекти буде винесено на Перший інвестиційний форум, який відбудеться 29 березня в Києві. Організаторами форуму виступили Київська міська державна адміністрація, Фонд «Ефективне управління» та видавництво «The Financial Times».

«Важливим механізмом реалізації ініціатив Стратегії розвитку Києва до 2025 року визначено залучення інвесторів до впровадження інфраструктурних проектів столиці, у першу чергу проектів, які пов’язані з заощадженням енергоносіїв. Тому завданням міської влади є створення відповідних умов та програм, що дозволять залучити до важливих для столиці проектів приватний сектор, зокрема, енергосервісні компанії», – сказав голова КМДА Олександр Попов.

Зауважимо, що термомодернізація включатиме проведення централізованого моніторингу енерговитрат, комплексну модернізацію обладнання та освітлення, встановлення індивідуальних теплових пунктів, утеплення огороджувальних конструкцій, заміну вікон та реконструкцію теплових мереж. Заходи з термомодернізації є частиною ініціативи «Ощадлива енергетика» Стратегії розвитку Києва до 2025 року.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)