Рус Укр
ГоловнаКиївські будніЖитлоУцілілі київські дитячі санаторії відновлюють роботу
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Уцілілі київські дитячі санаторії відновлюють роботу

У санаторіях було створено умови для перебування дитини в разі необхідності (наприклад, для пацієнтів із ДЦП або аутизмом) у супроводі законного представника.
У День захисту дітей уцілілі київські дитячі санаторії відновлюють роботу. Про це повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург.
 
«Російські агресори, знищуючи все на своєму шляху, не жаліли і медичні заклади. Через руйнацію сьогодні не зможуть приймати маленьких киян санаторії «Орлятко» у Ворзелі, санаторій «Лісний» в Ірпені… Проте ми зробили все необхідне, щоб із 1 червня вцілілі дитячі спеціалізовані заклади були готові надавати послуги з реабілітації за 5 профілями», – говориться у повідомлені.
 
У столиці вибудували досить розгалужену мережу профільних дитячих закладів, лікування та реабілітацію в яких до 24 лютого проводили за такими медичними профілями: психоневрологічний, кардіоревматологічний, гастроентерологічний, пульмонологічний, ортопедичний, онкологічний та ендокринологічний. Важливо, що в санаторіях було створено умови для перебування дитини в разі необхідності (наприклад, для пацієнтів із ДЦП або аутизмом) у супроводі законного представника.
 
Санаторно-курортне лікування зможуть отримати дітки з розладами мовлення, а також психоневрологічними, кардіоревматологічними, ендокринологічними та онкологічними хворобами. На сьогодні районними санаторними комісіями вже надано безкоштовні путівки  понад 200 дітям, із яких більше 100 перебуватимуть у супроводі законного  представника.
 

Колективи готові надавати не менш якісну допомогу ніж раніше, а у всіх без винятку відкритих закладах запроваджено необхідні заходи безпеки в період воєнних дій. Зокрема, створена система оповіщення пацієнтів та персоналу про оголошення повітряної тривоги або виникнення надзвичайної ситуації, посилено охорону території закладів, пропускний режим тощо. 

 
Коментарі (0)