Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Києві деякі тролейбуси змінять маршрути
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

В Києві деякі тролейбуси змінять маршрути

Днями маршрут руху тролейбусів № 6, № 16 та № 18 буде змінено. Це пов’язано з закриттям руху транспорту на вул. Володимирській.

31 грудня та 1 січня маршрут руху тролейбусів № 6, № 16 та № 18 змінено. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації. 

У зв’язку з закриттям руху транспорту на вул. Володимирській на ділянці від вул. Золотоворітської до вул. Великої Житомирської, на Володимирському проїзді та пров. Рильському з 18:00 31 грудня 2014 року до 6:30 1 січня 2015 року рух тролейбусів маршрутів № 6, № 16 та № 18 буде організовано відповідно від Мінського масиву, вул. Академіка Щусєва та вул. Сошенка до Повітрофлотського шляхопроводу.
 
Ще раз нагадаємо, що в ніч з 31 грудня 2014 року на 1 січня 2015 року роботу окремих маршрутів наземного громадського транспорту, які проходять біля станцій метрополітену, буде подовжено до 4:30 і узгоджено з режимом роботи станцій метро. Також заплановано збільшення кількості рухомого складу наземного громадського транспорту з 18:00 31 грудня 2014 року на автобусних, тролейбусних та трамвайних маршрутах відповідно до пасажиропотоку.
 
Крім того, у період з 1 до 4 січня та з 7 до 11 січня 2015 року роботу громадського наземного транспорту буде організовано за розкладами вихідного дня зі змінами.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», запровадження електронного квитка у київському метрополітені дозволить чітко контролювати процес перевезення пасажирів й прибрати корупційну складову в роботі метро.
 
Коментарі (0)