Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Києві відбудуться зміни в роботі громадського транспорту
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

В Києві відбудуться зміни в роботі громадського транспорту

У Києві із 4 до 28 серпня у зв’язку з капітальним ремонтом просп. Володимира Івасюка (від вул. Приозерної до вул. Набережно-Рибальської) громадський транспорт курсуватиме із змінами

 

У Києві із 4 до 28 серпня у зв’язку з капітальним ремонтом просп. Володимира Івасюка (від вул. Приозерної до вул. Набережно-Рибальської) громадський транспорт курсуватиме із змінами.

Про це повідомили в КМДА.

Маршрути автобусів №№ 44-ТР, 47-ТР, 73 – в напрямку руху до просп. Степана Бандери відповідно від вул. Північної, ст. м «Мінська» та ст. м «Героїв Дніпра» до вул. Олександра Архипенка за власними маршрутами, далі – просп. Володимира Івасюка – вул. Приозерна – вул. Йорданська – просп. Степана Бандери – розворот у районі залізничної ст. «Зеніт» – просп. Степана Бандери, далі за власними маршрутами.

Маршрут № 114 – в напрямку руху до залізничного вокзалу «Центральний» від вул. Милославської до просп. Степана Бандери за власним маршрутом, далі з’їзд на просп. Володимира Івасюка – розворот на круговій розв’язці в районі вулиці Олександра Архипенка – просп. Володимира Івасюка, далі за власним маршрутом.

Автобусні маршрути загального користування в режимі маршрутного таксі №№ 476, 485 курсуватимуть в об’їзд закритої  ділянки від просп. Володимира Івасюка – вул. Приозерної – вул. Йорданської – просп. Степана Бандери – розворот в районі залізничної ст. «Зеніт» – просп. Степана Бандери, далі за власними маршрутами.

З 4 серпня відновлять рух тролейбусів маршруту № 32 за постійною схемою руху. Рух автобусів тимчасового маршруту № 32-ТР закриють.

 

 

 

 
 
Коментарі (0)