Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ кінці травня рух столицею обмежать
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

В кінці травня рух столицею обмежать

У зв'язку зі святкуванням Дня Києва 26 та 27 травня на багатьох вулицях буде обмежено рух транспорту.

У зв'язку зі святкуванням Дня Києва 26 та 27 травня на багатьох вулицях буде обмежено рух транспорту.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА.

Так, 26 травня на час проведення Всеукраїнського параду велосипедистів з 8:00 і до закінчення заходів передбачено тимчасове призупинення руху усіх видів транспорту за наступним маршрутом: Михайлівська площа - вул. Володимирська - вул. Л. Толстого - вул. Червоноармійська - вул. П. Скоропадського - вул. Басейна - вул. Еспланадна - вул. Саксаганського - вул. Паньківська - вул. Жилянська, 31.

Під час Міжнародних змагань з велосипедного спорту на шосе з 12:00 і до закінчення заходу (орієнтовно до 14:00) перекриють рух за маршрутом: вул. Червоноармійська, 19 - вул. П. Скоропадського - вул. Басейна - вул. Еспланадна - вул. Саксаганського - вул. Червоноармійська, 19.

Також під час гала-концерту зірок класичної музики і проекційного 3-D-шоу "Нове обличчя древньої столиці" з 19:30 неможливо буде проїхати на Софійській площі.

Комунальному підприємству «Київпастранс» доручено організувати рух автобусів маршруту №24 до Європейської площі (з 9:00 до 23:00).

27 травня під час проведення пробігу «Під каштанами» буде тимчасово призупинено рух усіх видів транспорту з 8:00 до 14:00 за маршрутом: Михайлівська площа - вул. Володимирська - вул. Л. Толстого - пл. Льва Толстого, розворот для руху у зворотному напрямку.

Планується тимчасове призупинення руху усіх видів транспорту під час проведення Міжнародних змагань з велосипедного спорту на шосе з 10:00 і до закінчення заходів за маршрутом: вул. Кіровоградська - просп. Червонозоряний - вул. А. Головка - вул. Солом'янська - вул. Протасів Яр - вул. М. Грінченка.

Також призупинення руху авто заплановане під час проведення чемпіонату міста з роликового спорту з 9:00 і до закінчення заходу за маршрутом: просп. Героїв Сталінграду, 7 - просп. Героїв Сталінграда 19 і у зворотному напрямку.

Під час проведення на Оболонській набережній концерту з 19:00 до 23:00 у разі необхідності буде також тимчасово призупинено рух усіх видів транспорту на вул. Прирічній та посилено контроль за дотриманням водіями правил дорожнього руху в частині зупинки та стоянки на цій вулиці.

Комунальній службі перевезень на період проведення заходів на вул. Хрещатик і вул. Прирічній доручено внести відповідні зміни в роботу автобусних маршрутів загального користування в режимі маршрутного таксі.

Також 26 та 27 травня КП «Київпастранс» та Комунальна служба перевезень передбачать збільшення кількості рухомого складу тролейбусів, автобусів, а КП «Київський метрополітен» - кількості пар поїздів, відповідно до пасажиропотоку під час проведення заходів на Майдані Незалежності, на Співочому полі, на Михайлівській площі, у Національному музеї народної архітектури та побуту (с. Пирогів), у парку Дружби народів та на вул. Хрещатик.

Рух автобусів маршруту №24 з 9:00 до 23:00 буде організовано до Європейської площі.
 

Ольга Туча
 

 
Коментарі (0)