Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГПодіїВ столиці відновили роботу сім комунальних кінотеатрів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

В столиці відновили роботу сім комунальних кінотеатрів

У Києві відновили роботу сім комунальних кінотеатрів: «Лейпциг», «Флоренція», «ім. Шевченка», «Старт», «Факел», «Промінь» та «Ліра».
У Києві відновили роботу сім комунальних кінотеатрів: «Лейпциг», «Флоренція», «ім. Шевченка», «Старт», «Факел», «Промінь» та «Ліра».
 
За словами депутатки Київської міської ради, голови постійної комісії з питань культури, туризму та суспільних комунікацій Вікторії Мухи, з перших днів війни співробітники КП «Київкінофільм» здійснюють заходи щодо збереження майна територіальної громади Києва, зокрема це будівлі кінотеатрів та обладнання для кінопоказу.
 
«З часу повномасштабного російського вторгнення на територію України кінотеатри призупинили свою діяльність, попри це співробітники працювали задля збереження та захисту майна. Наразі столиця поступово повертається до звичного ритму життя, і вже відновлюють роботу заклади культури, зокрема працюють комунальні кінотеатри. Це дозволить отримати додаткові надходження до бюджету.  Сьогодні ми ухвалили важливий проєкт рішення задля збереження мережі кінотеатрів комунальної власності територіальної громади міста Києва, які перебувають в оперативному управлінні КП «Київкінофільм». Так, в умовах воєнного стану низка загальноміських культурно-мистецьких заходів, які були передбачені Комплексною міською цільовою програмою «Столична культура: 2022-2024 роки», не може бути проведена. Тому Київська міська рада прийняла рішення економію коштів в обсязі п’ять млн грн, як виняток в умовах дії воєнного стану, спрямувати на виплати заробітної плати співробітникам комунального підприємства, оскільки наразі ситуація не дозволяє їм заробити, як це було в мирний час», – розповіла Вікторія Муха.
 

 

 
Коментарі (0)