Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортВід водія до начальника - Київатодор отримав нового керманича
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Від водія до начальника - Київатодор отримав нового керманича

КК «Київавтодор» отримав нового керманича, досконало обізнаного із розвитком транспортної інфраструктури міста та великим практичним досвідом роботи керівника та організатора за плечима.

 Генеральним директором комунальної корпорації «Київавтодор» розпорядженням Київського міського голови призначено Петра Івановича Берегового, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба КМДА.

Як повідомляла «Україна Комунальна», увечері 26 березня голова КМДА Олександр Попов прийняв відставку свого першого заступника Олександра Мазурчака, звільнив начальника управління з надзвичайних ситуацій Віталія Пшеничного, а також вніс пропозицію про звільнення генерального директора комунальної корпорації «Київавтодор» Георгія Глинського. Кадрові ротації були спричинені незадовільною ліквідацією наслідків аномального снігопаду, який обрушився на столицю в ніч з 22 на 23 березня.

Довідково: Петро Іванович Береговий народився 26 червня 1964 року в с. Мотовилівка Фастівського району Київської області.

У 1983 році закінчив Республіканський автотранспортний технікум за спеціальністю технік-механік з ремонту автомобілів. У 2003 році отримав освіту економіста в Національному транспортному університеті.

З 1985 року і до цього часу працював у системі комунальної корпорації «Київавтодор», де пройшов шлях від водія до начальника комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дарницького району м. Києва», яке очолював з 2004 року.

 
Коментарі (0)