Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВеликогабаритні відходи поставили столичним районам «незадовільно»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Великогабаритні відходи поставили столичним районам «незадовільно»

Сергій Садовой наголосив на незадовільному санітарному стані міста, зокрема, на несвоєчасному вивезенню великогабаритних відходів.

Комісія з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста проінспектувала території Солом’янського та Святошинського районів. Під час об’їзду начальник Головного управління контролю за благоустроєм Сергій Садовой наголосив на незадовільному санітарному стані міста, зокрема, на несвоєчасному вивезенню великогабаритних відходів.

Про це «У.К.» повідомили в КМДА.

«Необхідно розробити план-схему збору та вивезення великогабаритних відходів. Зокрема, визначити відповідальних за вивезення підприємств-перевізників та розмістити на прибудинкових територіях щити, які інформуватимуть мешканців про день і час забору відходів», – сказав Сергій Садовой та додав, що у разі недотримання правил благоустрою до порушника – вживатимуть заходи адміністративного впливу.

Також він доручив вжити негайних заходів щодо ремонту, очищення зливоприймачів та оглядових колодязів інженерних мереж, активізувати роботу зі зняття сухостійних дерев та негайно відновити благоустрій після аварійних розриттів. Наразі у місті прострочено 216 аварійних контрольних карток.

«Ми маємо мобілізувати усі сили і належним чином підготуватись до експлуатації міської інфраструктури в зимовий період», – додав Сергій Садовой.

Крім того, терміном до 1 жовтня, райони повинні прозвітувати щодо розроблення та закріплення у встановленому порядку меж земельних ділянок прибудинкових територій будинків із визначенням площі забудови будинків, проїздів та тротуарів, озеленених територій, дитячих, спортивних, господарчих майданчиків, стоянок автомашин.

Нагадаємо, наступний об’їзд відбудеться 3 жовтня, упродовж якого комісія проінспектує Дніпровський і Деснянський райони.

 
Коментарі (0)