Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортВхід на одну із столичних станцій закриють
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Вхід на одну із столичних станцій закриють

У столиці закрили для пасажирів один із входів на станцію метро «Позняки». Це спричинено вчорашньою пожежею, яка спровокувала загоряння і перекриття входу до станції.

У Києві закриють вхід на станцію метро «Позняки» (вестибюль №1), який постраждав після вчорашньої пожежі. Вхід буде зачинено для пасажирів до закінчення всіх необхідних робіт. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київський метрополітен».

«Станція «Позняки» - одна з найзавантаженіших. Нею користується близько 45 тисяч пасажирів щодня. І це велике щастя, що ніхто з людей не постраждав. Водночас підприємство отримало збитки, розмір яких зараз визначається. Тим часом, пасажири певний час не зможуть користуватися одним з входів, що звичайно ж спричинятиме деякі незручності», - сказав начальник КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський.

Примітно, загоряння біля станції стався вчора ввечері. Вогонь знищив низку кіосків та накриття над переходом до станції метрополітену.

«Залишки торгових конструкцій несуть реальну загрозу безпеці пасажирів, тому даний вхід не буде працювати, поки власники кіосків будуть проводити  демонтажні роботи», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві сьогодні закрили одну із станцій метро на вхід та вихід для пасажирів. Причиною тимчасових незручностей є підозра у замінуванні. Однак, роботу станції було відновлено через кілька годин після повідомлення.

 
Коментарі (0)