Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЗ кранів киян потече зелена вода
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

З кранів киян потече зелена вода

«Київенерго» перевірить пошкодження тепломереж за допомогою безпечного барвника флуоресцеїну, який забарвлює воду в зелений колір. В компанії повідомили, де саме в столиці потече зелена вода.

З 12 січня 2015 року протягом трьох тижнів «Київенерго» проводитиме спеціальні заходи, спрямовані на виявлення місць витоків води у тепломережах частини Печерського, Шевченківського, Голосіївського, Дніпровського, Дарницького та Солом’янського районів. Для цього до мережевої води додадуть органічний  барвник (флуоресцеїн), який додасть воді зеленого відтінку, і  це допоможе виявити місця пошкодження у системі теплопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

«При наявності пошкоджень тепломереж пофарбована вода може потрапити до внутрішньобудинкових мереж. Тому «Київенерго» звертається до мешканців столиці, керівників підприємств та експлуатуючих організацій з проханням  при виявленні води із зеленим відтінком повідомити про це в  ПАТ «Київенерго» та не використовувати  її для приготування їжі, прання тощо», – йдеться в повідомленні.
 
Зони теплових мереж, де проводитимуться згадані заходи, охоплюють систему теплопостачання  житлових масивів Русанівка, Березняки, Теличка, Звіринець, Липки, Чорна гора, Печерськ, центральної частини міста, Теремки-1, Теремки-2, Деміївка (частково), Саперна Слобідка, Первомайський, Чоколівка, Солом’янка, Караваєві Дачі, Лук’янівка (частково), Позняки, Осокорки.
 
Слід зазначити, що флуоресцеїн не завдає шкоди здоров’ю людини та зовнішньому середовищу. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», киян просять не використовувати надмірну кількість електроприладів одночасно, адже це може призвести до масових пожеж. 
 
Коментарі (0)