Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗі столичних парковок «виживуть» готівкові розрахунки
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Зі столичних парковок «виживуть» готівкові розрахунки

Щоб не було розмов, що гроші йдуть «наліво», через певний час розрахунок з паркувальниками у Києві буде здійснюватися тільки безготівковими грошима. Таким бачать майбутнє парковок місцеві посадовці.

Через рік розрахунок з паркувальниками у Києві буде здійснюватися тільки безготівковими грошима. Про це заявив в. о. директора КП «Київспецтранспарксервіс» Андрій Воробйов, - повідомляє «ГолосUA».

«Сірі схеми» реалізуються там, де є готівка. Зараз у міського керівництва є таке бачення, що за рік на паркувальних майданчиках Києва не повинно залишатися ні одного пункту прийому готівки. Ось така позиція»,- сказав він.

За словами чиновника, зараз «Київспецтранспарксервіс» почав працювати з підприємцями і з інвесторами, які допоможуть розробити необхідне програмне забезпечення, виготовити спеціальне обладнання і т. д.

«Максимум через півроку ми вийдемо на інвестиційний конкурс, і киянам запропонують не розраховуватися готівкою на парковках. Щоб не було більше розмов, що гроші йдуть «наліво». Все буде просто - гроші надходять на рахунок КП, все перевіряє фінансова інспекція. Крім того, ми плануємо встановити прилади електронного контролю за автостоянками. За планом, вже через рік така система повинна почати працювати»,- запевнив він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, автопарковки зажили по-новому. Уряд змінив вимоги до них і до їх операторів. Тепер останні зможуть легально відмовитися від установки паркоматів, а пересічні українці оплатити паркувальні послуги з мобільного телефону.

 
Коментарі (0)