Рус Укр
ГоловнаКиївські будніНовини ЖКГЗа допомогою картки киянина комуналку можна оплатити без комісії
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

За допомогою картки киянина комуналку можна оплатити без комісії

У Києві понад 1,2 млн особових рахунків для оплати житлово-комунальних послуг і понад 700 тисяч родин уже користуються карткою киянина, оплачуючи спожиті послуги без комісії.
У Києві понад 1,2 млн особових рахунків для оплати житлово-комунальних послуг і понад 700 тисяч родин уже користуються карткою киянина, оплачуючи спожиті послуги без комісії. 
 
Про це повідомила пресслужба комунального концерну «Центр комунального сервісу».
 
Здійснити оплату за житлово-комунальні послуги без комісії можна за допомогою картки киянина через особистий кабінет на сайті «Центру комунального сервісу» або через QR-код, надрукований на кожному рахунку-повідомленні. Також розрахуватись за послуги можливо через доступні платіжні системи, у касах банківських установ або електронних додатках тощо. Для оплати необхідно обрати відповідну картку із запропонованого переліку.
 
Для оплати житлово-комунальних послуг через особистий кабінет ЦКС достатньо створити обліковий запис, додати об’єкт та оплатити обраним способом.
 
Для оплати через QR-код потрібно зісканувати код із рахунку, перейти за посиланням, натиснути «Сплатити», потім обрати картку киянина та ввести номер телефону або електронну пошту.
 
Розрахуватися без комісії можна і за всі послуги разом, і за будь-яку окремо.
 
Нагадаємо, картка киянина – це іменна багатофункціональна електронна пластикова картка, яка одночасно є платіжною карткою та матеріальним носієм персональних даних утримувача карти. Зокрема, підтримує додатки, пов’язані з наданням і обліком заходів соціальної підтримки та інших інформаційних сервісів і послуг.
 
«Картку киянина» можуть отримати всі кияни, зареєстровані у м. Києві, а також вимушені переселенці. Оформити її можна в «Ощадбанку».
 
Киянам, які мають право на пільги, картка оформлюється безкоштовно. Киянам не пільгових категорій, жителям інших міст, які офіційно працевлаштовані в Києві, картка оформлюється згідно з тарифами банку.
 
Коментарі (0)