Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїПодіїЗавтра на Софійській площі відсвяткують Різдво
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Завтра на Софійській площі відсвяткують Різдво

На Софійській площі відбудеться святкування Різдва Христового. О 12:00 розпочнеться Святкова хода. Маршрут святкової ходи у новині.
7 січня на Софійській площі відбудеться святкування Різдва Христового. Так, о 12:00 розпочнеться Святкова хода, яка крокуватиме за таким маршрутом: Софійська площа – Національна Опера України – Хрещатик – Майдан Незалежності – Михайлівська площа – Володимирський проїзд – Софійська площа та супроводжуватиметься гучними колядками.
 
Мета заходу – долучити до ходи якомога більше людей і виконати наймасовішу колядку в Україні. За попередніми даними організатора заходу, взяти участь у ході вже виявили бажання 10 фольк-колективів і понад 1000 осіб.
 
Хода проходитиме разом із конкурсом Різдвяної Зірки, де творчі центри та художні школи презентуватимуть свої конкурсні роботи, які оцінюватимуть сучасні майстри та оргкомітет Folk Ukraine за такими напрямами: «Зірка від майстра», «Зірка створена дитиною», «Традиційний розпис», «Сучасний погляд».
 
Також 7 січня о 17:00 відбудеться зірковий концерт за участю українських зірок, серед яких: гурти «Українські Барви», «Горлиця-Арт», «Го-А», «Монохром», «Натоліч», «Torban» і Хор «Хрещатик» із сучасними обробками українських пісень і блоком сучасних хітів.

Увесь день відвідувачів зимового містечка пригощатимуть найсмачнішою кутею. Окрім того, на усіх охочих долучитися до святкування чекатиме безліч сюрпризів і розваг. 

 
Коментарі (0)