Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХСтроительствоНа Київщині зводять фортифікаційні рубежі
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

На Київщині зводять фортифікаційні рубежі

Підрозділи угруповання сил та засобів оборони Києва продовжують удосконалення інженерного обладнання рубежів оборони столиці та області
Підрозділи угруповання сил та засобів оборони Києва продовжують удосконалення інженерного обладнання рубежів оборони столиці та області.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив командувач угруповання Олександр Павлюк.

 

 

 

За його словами, триває встановлення довготривалих фортифікаційних споруд на опорних пунктах підрозділів зі складу угруповання сил та засобів оборони Києва. Інженерні роботи здійснюються у взаємодії з Київською обласною військовою адміністрацією.

 

 

 

Також продовжується встановлення та облаштування вогневих споруд на ймовірних шляхах просування ворога. Крім того, триває процес обладнання укриттів для захисту особового складу. Для цього використовуються залізобетонні споруди, які встановлюються нижче рівня поверхні ґрунту, – з метою максимального збереження життя військовослужбовців.

 

 

 

 

 

Після подальшого облаштування споруди такого типу дозволять максимально ефективно та безпечно організувати роботу командно-спостережних пунктів, а також взводних та ротних опорних пунктів, зауважив Павлюк.

 

 

“Нарощуємо рубежі оборони, удосконалюємо їх обладнання, влаштовуємо інженерні загородження. Робота триває постійно, тож будь-які сподівання противника – марні”, - наголосив він.

 

 
 
Комментарии (0)