Рус Укр
ГлавнаяКомментарииОтопительный сезон 2023-2024П.Пантелеєв: "Кількість аварій на теплових мережах цієї зими зменшилась на 15%"
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

П.Пантелеєв: "Кількість аварій на теплових мережах цієї зими зменшилась на 15%"

Порівняно з опалювальним періодом 2023/2024 зменшилась на 15% кількість аварійних ситуацій, пов’язаних із пошкодженням теплових мереж
У Києві підбивають підсумки опалювального сезону, що завершився. Порівняно з опалювальним періодом 2023/2024 зменшилась на 15% кількість аварійних ситуацій, пов’язаних із пошкодженням теплових мереж. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
 
«Враховуючи рівень зношеності теплових мереж міста, аварії під час опалювального сезону виникали й усувались у поточному режимі. Але важливо те, що їх було менше. Це результат підготовчої роботи в міжсезоння: проведення гідравлічних випробувань, планової заміни найбільш зношених ділянок трубопроводів на основі ретельної діагностики», – зауважив Петро Пантелеєв.
 
Загалом у всіх районах міста у 2023 році замінено понад 60 км трубопроводів різного діаметру. Їх визначали на основі аналізу інформації про кількість пошкоджень, що відбувались на трубопроводах упродовж останніх років експлуатації, та з урахуванням терміну експлуатації труб.
 

«Як бачимо, такий підхід дає результат, і ми застосовуватимемо його цього року, готуючись до наступної зими», – сказав посадовець. 

 
Комментарии (0)