Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХСобытияУ столиці 22-24 лютого школи працюватимуть у змішаному форматі навчання
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

У столиці 22-24 лютого школи працюватимуть у змішаному форматі навчання

У період з 22 до 24 лютого всі 404 столичні школи, які працюють в змішаному форматі навчання, не будуть змінювати свій режим роботи.
У період з 22 до 24 лютого всі 404 столичні школи, які працюють в змішаному форматі навчання, не будуть змінювати свій режим роботи.
 
В усіх школах дистанційне навчання організоване як паралельний процес, тому в будь-який день батьки можуть прийняти рішення залишити дитину вдома та підключити її до навчання дистанційно.
 
Про це повідомив Департамент освіти та науки м. Києва.
 
«Війна в країні триває вже рік і небезпечним є кожен її день. У столиці розроблений чіткий безпековий механізм для всіх закладів освіти і весь персонал проінструктований щодо дій у разі повітряних тривог. Крім того всі 404 школи, які працюють в очному режимі, мають укриття, де можуть розміститися всі учні разом з персоналом закладу. Також треба взяти до уваги і той факт, що підприємства та відомства в ці дні будуть працювати у звичайному режимі, а це значить, що залишити дітей, особливо молодшого віку, батькам буде ні на кого», – заявили в Департаменті.
 
У Департаменті нагадали, що 22-24 лютого, як і в інші дні, необхідно чітко дотримуватись правил безпеки та не нехтувати сигналами повітряної тривоги.
 
Комментарии (0)