Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГПодіїУ столиці 22-24 лютого школи працюватимуть у змішаному форматі навчання
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У столиці 22-24 лютого школи працюватимуть у змішаному форматі навчання

У період з 22 до 24 лютого всі 404 столичні школи, які працюють в змішаному форматі навчання, не будуть змінювати свій режим роботи.
У період з 22 до 24 лютого всі 404 столичні школи, які працюють в змішаному форматі навчання, не будуть змінювати свій режим роботи.
 
В усіх школах дистанційне навчання організоване як паралельний процес, тому в будь-який день батьки можуть прийняти рішення залишити дитину вдома та підключити її до навчання дистанційно.
 
Про це повідомив Департамент освіти та науки м. Києва.
 
«Війна в країні триває вже рік і небезпечним є кожен її день. У столиці розроблений чіткий безпековий механізм для всіх закладів освіти і весь персонал проінструктований щодо дій у разі повітряних тривог. Крім того всі 404 школи, які працюють в очному режимі, мають укриття, де можуть розміститися всі учні разом з персоналом закладу. Також треба взяти до уваги і той факт, що підприємства та відомства в ці дні будуть працювати у звичайному режимі, а це значить, що залишити дітей, особливо молодшого віку, батькам буде ні на кого», – заявили в Департаменті.
 
У Департаменті нагадали, що 22-24 лютого, як і в інші дні, необхідно чітко дотримуватись правил безпеки та не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Сучасні школярі легко освоюють комп'ютерні електронні технології, які давно завоювали серйозні позиції в різних сферах діяльності людини. Тоді, коли старше покоління вчиться користуватися комп'ютером, діти на всіляких курсах швидко освоюють нові гаджети, впевнено почувають себе в мережі, і навіть намагаються створювати ігрові продукти. Багатьох батьків турбує, що така захопленість не завжди корисна для розвитку дитини, але при правильному підході цього можна задати необхідний напрямок, а також закласти основу для цікавої і перспективної професії. Допоможуть у цьому курси юніті 3д для дітей.

 
Коментарі (0)