Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХФинансирование ЖКХВ Києві знизились ставки по «Доступним кредитам» для підприємців
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

В Києві знизились ставки по «Доступним кредитам» для підприємців

Мер повідомив, що відсоткову ставку на кредити для підприємців столиці знижено вдвічі

Для підприємців Києва, які візьмуть участь у державній програмі «Доступні кредити», кінцеві ставки будуть від 2,5 до 4,5 відсотків у гривні. Про це заявив Віталій Кличко, передає Build Portal.

«Проаналізувавши умови державної програми «Доступні кредити», ми провели консультації з німецьким Фондом розвитку підприємництва та банками-партнерами. В результаті – удвічі знижено відсоткову ставку на кредити для підприємців столиці. Тобто, для підприємців Києва, які візьмуть участь у державній програмі «Доступні кредити» кінцеві ставки будуть від 2,5 до 4,5 відсотків у гривні. Таких умов зараз немає в жодному місті України. Тому запрошую підприємців Києва скористатись цими можливостями!» – підкреслив мер столиці.

Він нагадав, що місто підготувало рішення Київради про запровадження для літніх та сезонних майданчиків кафе і ресторанів символічної фіксованої сплати пайової участі – у 1 гривню. Для літніх майданчиків – до кінця жовтня цього року, для сезонних – до кінця грудня.

«Сподіваюся, що депутати на найближчій сесії підтримають таке рішення. Ми розуміємо, що малий і середній бізнес – це основа економіки міста. І його треба підтримувати та заохочувати. Сьогодні складно всім. Але, переконаний, спільними зусиллями і конструктивною співпрацею ми цей виклик подолаємо», – наголосив Віталій Кличко.

 

 
Комментарии (0)