Рус Укр
ГлавнаяКомментарииФинансирование ЖКХВ. Кличко: "Закликаю всіх, хто може сплачувати за сервіси ЖКГ, робити це"
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

В. Кличко: "Закликаю всіх, хто може сплачувати за сервіси ЖКГ, робити це"

У столиці на сьогодні рівень оплати за комунальні послуги становить понад 55%. Про це у Telegram написав міський голова столиці Віталій Кличко.
У столиці на сьогодні рівень оплати за комунальні послуги становить понад 55%. Про це у Telegram написав міський голова столиці Віталій Кличко.
 
"Я дякую киянам за їх свідомість і розуміння. І закликаю всіх, хто може сплачувати за сервіси ЖКГ, робити це. Бо ці кошти ми направляємо в першу чергу на закупівлю необхідних ресурсів та матеріалів. А також – на зарплатню працівників підприємств. Крім того, через усі муніципальні сервіси комуналку можна оплатити без комісії", - сказав Кличко.
 
За його словами, сьогодні комунальні підприємства, які надають сервіси киянам, працюють в дуже напруженому режимі. 
 
"Велика частина людей, які працюють в комунальних службах, евакуювалася і знаходяться в більш безпечних місцях. Інша частина людей – переважно чоловіки – пішли захищати Україну, вступили до Збройних Сил. Нам не вистачає фахівців. Але ми робимо все можливе, щоб вчасно прибирати вулиці, вивозити сміття, щоб не було перебоїв з електроенергією, водопостачанням та водовідведенням – життєзабезпеченням нашого міста. І всі служби, сервіси працюють, кияни отримують усі комунальні послуги", - відзначив Кличко.
 
Також сьогодні столичні комунальники оперативно усувають пориви мереж. 
 

"Фахівці "Київгазу" продовжують ремонтні роботи на газопроводах, пошкоджених уламками ракет. Роботи у комунальників побільшало через обстріли та руйнування будинків, міської інфраструктури, які були в столиці", - додав мер міста. 

 
Комментарии (0)