Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництво «Київавтодору» на ремонт столичних доріг потрібно 6,5 млрд грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київавтодору» на ремонт столичних доріг потрібно 6,5 млрд грн

Щорічно капітальним ремонтом повинно відновлюватися 1 тис. 557 кв. м доріг. Обсяг виконаних робіт по капітальному ремонту за останні 10 років становить 2 тис. 598 тис. кв. м.
В Києві планового капітального ремонту потребують 13 млн кв. м доріг на загальну суму 6,5 млрд грн. 
 
Про це «У.К.» повідомили в комунальній корпорації «Київавтодор».
 
Майже 85% покриттів міських вулиць потребують капітального ремонту, або як мінімум заміни та поновлення верхнього шару асфальтобетонного покриття.
 
Як зазначили на підприємстві, щорічно капітальним ремонтом повинно відновлюватися 1 тис. 557 кв. м доріг. Обсяг виконаних робіт по капітальному ремонту за останні 10 років становить 2 тис. 598 тис. кв. м.
 
Основні об'єкти поточного (середнього) ремонту, які виконувались у 2011 р., - це влаштування тонкошарового покриття на Наддніпрянському шосе від проспекту Науки до зупинки «Будіндустрія», по проспекту Гагаріна по всій довжині, вулиці Довженка по всій довжині, поточний (середній) ремонт вул. Артема, Одеської площі, бульвару Дружби Народів до Печерського шляхопроводу до площі Великої Вітчизняної війни, вул. Конєва, Ягідної, Княжого Затону, вул. Прирічної, Автозаводської, Ковпака, Кловського узвозу, вул. Фрунзе від Цукрового провулку до Подільського узвозу, ремонт мостового полотна залізобетонних та металевих прогонових будов Південного мостового переходу. Також в 2011 р. виконани поточні (середні) ремонти вулиць, що входять в 1,5 км зону навколо НСК «Олімпійський».
 
Всі відремонтовані вулиці, зазначили на підприємстві, знаходяться у задовільному технічному стані і не потребують ремонту в найближчі роки.
 
Нагадаємо, раніше повідомлялось, що «Київавтодор» у 2012 р. здійснить ремонт вулично-шляхової мережі у Деснянському та Дніпровському районах.
 
На балансі підприємств, які підпорядковані комунальній корпорації «Київавтодор», знаходиться 1 тис. 617,4 км шляхів з загальною площею покриття 26,1 тис. кв. м, 158 мостів та шляхопроводів, 232 підземних пішохідних переходи, 797,4 км підземної зливової каналізації, 137,5 тис. світлоточок, 4 тис. 484 км мереж зовнішнього освітлення і ряд інших споруд зовнішнього благоустрою.
 
Коментарі (0)