Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництво КМДА «зариє» мільйони у Дніпровську набережну
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

КМДА «зариє» мільйони у Дніпровську набережну

Слідом за реконструкцією Русанівської набережної, яка була проведена в минулому році, у Дніпровському районі приступлять до відновлення Дніпровської набережної.

Слідом за реконструкцією Русанівської набережної, яка була проведена в минулому році, у Дніпровському районі приступлять до відновлення Дніпровської набережної. На ці роботи буде витрачено близько 4,5-5 мільйонів гривень. Про це в прямому ефірі програми «У центрі уваги» на каналі «Київ» розповів глава Дніпровської райдержадміністрації Києва Олександр Шевчук. 

«Продовженням Русанівської набережної, з боку моста Патона в напрямку Залізничного мосту, є Дніпровська набережна в межах нашого району. Так от в цьому році передбачена реконструкція цієї Дніпровської набережної, аналогічно Русанівській, але трошки в інших напрямках. На це заплановано десь близько 4,5-5 млн гривень, у тому числі з державного бюджету», - зазначив він.

За словами Олександра Шевчука, проектом передбачається благоустрій території «Вербного гаю». Тут вимостять доріжки, встановлять сучасне освітлення, облаштують дитячі майданчики і куточки відпочинку, встановлять світломузичний фонтан і пам'ятник українському акторові, сценаристові і режисерові Івану Миколайчуку. Роботи почнуться в цьому році. 

«Уже зроблено проект, вже оголошений тендер, який, до речі, буквально через кілька тижнів буде закінчений. І тоді почнуться роботи», - підсумував глава Дніпровської райдержадміністрації Києва.

 
Коментарі (0)