Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика Країні потрібен повний енергоаудит - Азаров
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Країні потрібен повний енергоаудит - Азаров

Країні потрібен повний енергоаудит. Теплоенергетики, промислових виробництв, житлово-комунального господарства. Інструментальний аудит, який дасть об’єктивну картину енерговитрат.

Прем’єр-міністр Микола Азаров вимагає провести повний енергоаудит в країні. Про це Глава Уряду заявив під час засідання Кабінету міністрів.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Країні потрібен повний енергоаудит. Теплоенергетики, промислових виробництв, житлово-комунального господарства. Інструментальний аудит, який дасть об’єктивну картину енерговитрат і розуміння, на чому зосереджувати наші обмежені ресурси», - наголосив Микола Азаров, додавши, що наявність висновку енергоаудиту має бути обов’язковою умовою для затвердження тарифу на певну послугу.

«В інший спосіб ми ніколи не доб’ємося обґрунтованості тарифів і того, що люди сприймуть їх як справедливі. Доручаю Міністру регіонального розвитку, будівництва  та ЖКГ Анатолію Близнюку глибоко вивчити це питання і підготувати відповідні пропозиції», - сказав прем’єр-міністр.

При цьому Микола Азаров зауважив, що в Росії такий закон вже прийнято, причому в його основу покладена концепція, розроблена в Академії наук України. «Чесно кажучи, стало ніяково від того, наскільки ми не вміємо користуватися власним потенціалом, в тому числі інтелектуальним. Давайте принаймні вчасно зробимо висновки з цього уроку», - закликав  Глава Уряду.

Микола Азаров також повідомив про створення міжвідомчої робочої групи на чолі з Міністром фінансів Валерієм  Хорошковським для розробки довгострокових механізмів стимулювання енергоефективності та опрацювання державних і регіональних програм енергоефективності, які мають бути відповідно відображені в бюджетних планах на той період, на який вони зараз розробляються – тобто, до 2015 року.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)