Рус Укр
ГоловнаОпалювальний сезонОпалювальний сезон 2023-2024 Опалювальний сезон у Київ прийде передчасно
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Опалювальний сезон у Київ прийде передчасно

Початок опалювального сезону у столичних дитсадках та пологових будинках розпочнуть завчасно. Цьому посприяє середньодобова температура, яка не підніматиметься вище 8 градусів.

Опалювальний сезон  столиці починається вже з 30 вересня. Таке рішення столична влада прийняла у зв’язку із тим, що за прогнозами Українського Гідрометцентру в період з 27 вересня до 1 жовтня середньодобова температура у столиці не підніматиметься вище 8 градусів за Цельсієм. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської держадміністрації.

Втім, за інформацією ПАТ «Київенерго», станом на 27 вересня до опалення вже підключено 10 лікарняних закладів.

Зокрема, у понеділок, 30 вересня, керівники теплопостачальних підприємств і організацій розпочинають подачу теплоносія у приміщення пологових будинків, лікувальних установ, дошкільних закладів та навчальних закладів з цілодобовим перебуванням дітей, а також соціально-медичних установ, що підпорядковані Департаменту соціальної політики.

За словами очільника КМДА  Олександра Попова, столичні служби ретельно підготувалися, тому початок опалювального сезону має відбутися без ускладнень.

«Підключення систем теплопостачання відбуватиметься в три етапи. Спочатку ми подамо тепло до дитячих садочків, начальних закладів з цілодобовим перебуванням дітей та лікувальних установ. Потім – до всіх загальноосвітніх навчальних закладів за заявками їх керівників. Після цього увімкнуть опалення і в житлових будинках, адміністративних будівлях установ та організацій (також за заявками їх керівників)», – розповів Олександр Попов.

Як повідомляла «Україна Комунальна», 26 вересня розпочався опалювальний сезон для об’єктів соціальної сфери двох міст країни. Теплоенергетики забезпечили теплом один з пологових будинків Кіровограда, а також чотири установи у Львові.
 

 
Коментарі (0)