Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспорт Столичний метрополітен «оберігатиме» пасажирів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичний метрополітен «оберігатиме» пасажирів

Керівництво та співробітники метрополітену повинні організувати повну безпеку своїх пасажирів.
Київський метрополітен має залишатися найнадійнішим і найбезпечнішим видом транспорту. На цьому наголосив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов під час робочої наради з питань безпеки пасажирських перевезень у столичному метро.
 
Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.
 
«Питання підвищення безпеки життя в місті для нас завжди мають стояти на першому місці. Київський метрополітен, який щодня перевозить понад мільйон пасажирів, є об’єктом посиленої безпеки, тож вірогідність виникнення надзвичайних ситуацій тут повинна бути зведена до нуля. Керівництво та співробітники метрополітену повинні організувати повну безпеку своїх пасажирів. Зі свого боку, я обіцяю, що протягом місяця ми віднайдемо додаткових 15-20 млн. грн. на посилення заходів з безпеки у метрополітені», – заявив голова КМДА.
 
За словами начальника КП «Київський метрополітен» Володимира Федоренка, ці кошти будуть спрямовані не лише на модернізацію вагонів та станцій, а й на закупівлю протигазів, вогнегасників тощо.
Окрім того, під час наради Олександр Попов дав доручення здійснити перевірку рухомого складу метрополітену, станції і платформ щодо готовності до дій в умовах надзвичайної ситуації. Особливу увагу голова КМДА доручив звернути на технічний стан вагонів та підземних інженерних мереж.
 
Як повідомлялося раніше, у 2012 році планується розпочати реалізацію масштабної програми модернізації вагонного складу метрополітену Києва. На ці цілі планується витратити майже 1 млн грн, отриманих Україною у якості грантової допомоги за Кіотським протоколом. Допомогу в постачанні обладнання та консультуванні українських фахівців надаватимуть найбільші японські корпорації.
 
Нагадаємо, 14 березня на станції метрополітену «Осокорки» сталося загорання електропроводки ламп освітлення, внаслідок чого виникло задимлення вестибюлю станції. У зв’язку цим, було тимчасово закрито на вхід станції «Славутич», «Осокорки», «Позняки».
 
За словами начальника КП «Київський метрополітен» Володимира Федоренка, найближчим часом на станції буде встановлена нова, максимально безпечна, система освітлення.
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)