Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання3 райони Києва залишаться без гарячої води на 2 доби
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

3 райони Києва залишаться без гарячої води на 2 доби

Святошин, Голосієво і Солом’янка залишаться без гарячої води.

З 18-19 квітня частина жителів Святошинського, Голосіївського та Солом’янського районів залишаться без гарячої води у зв’язку гідравлічними випробуваннями мереж, повідомляє ПАТ «Київенерго».

Також випробування триватимуть в Оболонському та Подільському районах.

«З 18 по 27 квітня випробування тепломереж проводитимуться від станції теплопостачання «Біличі» та  районних котелень «Теремки» та «Мінська», - йдеться в повідомленні.  

У зв’язку з цим відключили гарячу воду для 233 житлових будинків, 9 лікувальних закладів, 12 дитсадків, 11 шкіл та 65 відомств у Святошинському районі; 80 житлових будинків, 2 лікувальних закладів, 6 дитсадків, 4 шкіл та 22 відомств в Оболонському районі; 5 житлових будинків та 4 відомств у Подільському районі; 29 житлових будинків, 3 дитсадків, 2 шкіл, 6 відомств у Голосіївському.   

З 19 квітня по 2 травня випробування тепломереж проводитимуться від районної котельні «Микільська Борщагівка».

У зв’язку з цим, починаючи з 16:00 18 квітня розпочнеться охолодження системи з наступним відключенням гарячої води для 511 житлових будинків, 6 лікувальних закладів, 35 дитячих садків, 22 шкіл, 140 відомств у Святошинському районі та 4 житлових будинків і 4 відомств у Солом’янському районі.

Дізнатися терміни проведення гідравлічних випробувань на кожній вулиці міста можна за допомогою спеціального сервісу на сайті «Київенерго».

Як відомо, цього року ПАТ «Київенерго» розпочало гідравлічні випробування столичних тепломереж 10 квітня.  Минулого року такі роботи стартували 14 квітня. 

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
18 Квітня 2017 p. 21:04
Як вже зазначалося раніше, після відключення опалення киянам слід очікувати регулярних відключень гарячого водопостачання. -------------------------------------------------------------------------------------Одним із пережитків соціалістичного режиму є регулярні відключення гарячого водопостачання , особливо у неопалювальний період. Але чомусь теперішній олігархічний режим не бореться із цим рудиментом "совка", навіть навпаки, посилює та поглиблює його. От би де показати перевагу капіталізма над соціалізмом! Але у нас за 25 років незалежності нічого у цьому плані не зроблено на краще... Натомість олігархічний режим руйнує пам"ятники, перейменовує вулиці, зупинки..., а кому це потрібно, крім самих олігархів?