Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоАндріївський узвіз залишиться без мистецтва
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Андріївський узвіз залишиться без мистецтва

Голова комісії зазначив, що на засіданні комісії представники ГУ комунальної власності повідомили, що художникам спілки, які мають майстерні у зазначеній будівлі, були запропоновані альтернативні приміщення в інших районах Києва.

Комісія Київради з питань культури і туризму не підтримала ідею Головного управління комунальної власності Києва приватизувати і продати творчі майстерні Національної спілки художників на Андріївському узвозі, 36-А.

Про це повідомили у прес-службі голови комісії Олександра Бригинця.

Голова комісії зазначив, що на засіданні комісії представники ГУ комунальної власності повідомили, що художникам спілки, які мають майстерні у зазначеній будівлі, були запропоновані альтернативні приміщення в інших районах Києва.

«Безумовно, забудовники можуть домовитись з кількома художниками, дати їм гроші чи нові майстерні, і відселити їх подалі від узвозу. Але це не справа кількох художників, у яких, як і в кожного з нас, може не вистачити сил боротися, Андріївський узвіз – це справа всього міста, унікальна мистецька вулиця, яку влада намагається перетворити у фешенебельний торговельно-офісний центр. Хтось спитав киян, чи згодні вони втратити останній комплексний осередок культури у Києві?», - наголосив О.Бригинець.

Депутат поінформував, що зазначене звернення управління щодо включення до Програми приватизації комунального майна територіальної громади Києва на 2011-2012 роки шляхом продажу на аукціонах, за конкурсом нежилих приміщень на вул. Андріївський узвіз, 36-А, вже розглядалось на засіданні комісії Київради з питань власності, за рішенням якої питання було направлене на розгляд комісії з питань культури і туризму для надання висновків і пропозицій.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)