Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняАварії на тепломережах тримають Київ під холодним душем
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Аварії на тепломережах тримають Київ під холодним душем

Через аварії на тепломережах тисячі столичних споживачів залишилися без гарячої води. Окрім того, у гарячому «безводді» Києва зіграли свою роль ремонти на теплових пунктах та гідравлічні випробування.

Майже дві тисячі столичних будинків без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у пресс-службі ПАТ «Київенерго».

Згідно з повідомленням, більша частина відключень пов’язана з пошкодженнями на тепломережах компанії. Зокрема, з цих причин немає гарячої води у 1146 споживачів.

«Серед них 151 - у Голосіївському, 104 - у Дарницькому, 306 - у Дніпровському, 14 - в Оболонському, 68 - у Печерському, 21 - у Подільському, 9 - у Святошинському, 80 - у Солом`янському, 393 - у Шевченківському районах міста» - наголошується у повідомленні.

Окрім того, зауважується, що впродовж минулої доби в результаті усунення 34 пошкоджень на тепломережах було підключено 283 споживача.

Іншими причинами гарячого «безводдя» у столиці є планові ремонти теплових пунктів та гідравлічні випробування. Внаслідок першого без гарячої води перебуває 388 споживачів (87 - у Голосіївському, 63 - у Дарницькому, 41 - у Деснянському, 39 - у Дніпровському, 13 - в Оболонському, 6 - у Печерському, 11 - у Подільскому, 35 - у Святошинському, 21 - у Солом`янському, 72 - у Шевченківському районах), другого - 429 споживачів (усі в Шевченківському районі).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора у Києві на бул. Тараса Шевченка, 36, що біля станції метро «Університет», стався порив тепломережі. У результаті цього провалився асфальт.

 
Коментарі (0)