Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортАвтобусний маршрут з’єднає Дарницю з Подолом
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Автобусний маршрут з’єднає Дарницю з Подолом

У КМДА думають над відновленням автобусного сполучення між масивами Стара Дарниця та Поділ. Даний маршрут дозволить мешканцям лівого берегу дістатися на Поділ вдвічі швидше.

У Києві мають намір відновити автобусне сполучення між масивами Стара Дарниця і Подолом. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Радник міського голови з транспортних питань Олександр Кава нагадав, що до початку реконструкції Поштової площі, сполучення між Ленінградською площею й залізничним вокзалом «Дарниця» та Подолом забезпечував автобусний маршрут №51.
 
«Після початку реконструкції маршрут було переорієнтовано тимчасово на станцію метрополітену «Либідська». За час свого «тимчасового» існування цей маршрут напрацював досить стабільний пасажиропотік, тому ми прийняли рішення залишити його в існуючій транспортній схемі столиці: від станції метро «Червоний хутір» через Ленінградську площу до станції метро «Либідська», – сказав він.
 
При цьому радник мера наголосив, що сполучення Ленінградської площі та залізничного вокзалу «Дарниця» з Подолом забезпечить новий автобусний маршрут №115. Цей маршрут з’єднає Контрактову і Ленінградську площі.
 
«Автобусний маршрут №115 буде зручним для мешканців масивів Березняки та Русанівка як для сполучення з Подолом, так і для сполучення із залізничним вокзалом «Дарниця», де пасажири мають можливість користуватися поїздами міського, приміського, регіонального та далекого сполучення, а також швидкісними електропоїздами «Інтерсіті+», – додав Олександр Кава.
 
Автобусний маршрут №115 дозволить жителям Березняків та Русанівки дістатися Подолу лише за 15-20 хвилин, тоді як чинні альтернативні варіанти сполучення на цьому напрямку займають 40-50 хвилин.
Олександр Кава також запевнив, що в майбутньому маршрут можуть подовжити до станції метро «Червоний хутір».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», протягом двох днів у Києві буде діяти обмеження руху транспорту на Південному мостовому переході.
 
Коментарі (0)