Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГБюджет Києва «схудне» на 10 млн грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Бюджет Києва «схудне» на 10 млн грн

Київська міська державна адміністрація планує додатково спрямувати на будівництво житла для соціально незахищених верств населення 10 млн грн.

Київська міська державна адміністрація планує додатково спрямувати на будівництво житла для соціально незахищених верств населення 10 млн грн. Про це повідомив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

«Ми пропонуємо збільшити на 10 млн грн доходи спеціального фонду бюджету за рахунок збільшення надходжень від продажу загальної площі житлових будинків. Ці гроші доцільно буде спрямувати на будівництво житла для соціально незахищених верств населення», - зазначив Крамаренко.

За його словами, міська влада підготувала низку пропозицій щодо внесення змін до міського бюджету для посилення соціальної захищеності киян. Така пропозиція винесена на сесію Київради та буде розглянута депутатами найближчим часом, зазначив Крамаренко.

Він розповів, що головні розпорядники коштів внесли низку обґрунтованих пропозицій щодо перерозподілу видатків бюджету міста Києва. Зокрема, на 8,9 млн грн збільшено видатки на модернізацію автоматизованої диспетчерської системи «Швидка медична допомога» та створення інформаційно-аналітичної системи «Єдиний медичний простір». Кошти передбачені для придбання, ремонту та обслуговування автомобілів для перевезення інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату збільшено на 3,4 млн грн.

Нагадаємо, що у Києві в 2012 р. комунальними підприємствами Головного управління житлового забезпечення зводитиметься 49 житлових будинків. З них 21 будинок протягом року планується ввести в експлуатацію.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)