Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняБортницька станція може отримати мільйони з бюджету
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Бортницька станція може отримати мільйони з бюджету

Столична влада планує прискорити будівництво комплексу артезіанського водопостачання в Бортничах, шляхом виділення коштів для завершення будівництва і здачі в експлуатацію об’єкту.

Київська міська державна адміністрація пропонує депутатам Київради виділити 5 млн грн для якнайшвидшого завершення будівництва і здачі в експлуатацію першої черги комплексу артезіанського водопостачання в Бортничах. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Зокрема, відповідна норма міститься в проекті змін до Програми економічного і соціального розвитку. Києва на 2013 рік, підготовленому КМДА та внесеному до порядку денного засідання Київради, запланованого на 2 жовтня цього року.

Нагадаємо, що раніше кияни, які проживають в Бортничах, звернулися до столичної влади з проханням прискорити роботи на гідровузлі.

Введення в експлуатацію артезіанського комплексу забезпечить якісною питною водою понад 15 тисяч мешканців мікрорайону. У тому числі буде вирішено питання водопостачання в нових багатоповерхових будинках, які зводяться в Бортничах.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, японське агентство міжнародного співробітництва «JICA» розпочало чотиримісячний етап детального дослідження проекту реконструкції станції аерації та стану очисних споруд, після чого буде вирішено питання надання допомоги зі сторони уряду Японії.

Загальна вартість реконструкції Бортницької станції аерації складає 420-500 млн євро. Загальна вартість проекту з реконструкції дамб мулових полів станції визначена у розмірі 241 млн грн. Ці роботи планується завершити у 2015 році. З природоохоронного фонду на реконструкцію дамб мулових полів №1 та 2 виділено 20 млн грн.

Раніше, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ направило на розгляд уряду проект розпорядження Кабінету міністрів «Про затвердження Плану першочергових заходів з попередження аварійних ситуацій техногенного характеру на Бортницькій станції аерації м. Київ».

 
Коментарі (0)