Рус Укр
ГоловнаОпалювальний сезонТеплоенергетикаЦентр столиці оновиться тепломережами
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Центр столиці оновиться тепломережами

Центр столиці перебуває під пильною увагою енергетиків. Наразі там тривають роботи по заміні магістральних і розподільчих мереж. Зокрема, мова йде про вулиці Толстого і Вєтрова.

ПАТ «Київенерго» завершує планову заміну 1,4 км магістральних і розподільчих мереж у центрі столиці. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Комунальники здійснюють перекладку найбільш зношених і проблемних ділянок трубопроводів, які були прокладені на початку 50-х і 60-х років. Проводиться, зокрема, реконструкція близько 600 м магістральних мереж діаметром 325 мм на вулицях Толстого і Вєтрова, а також близько 700 м магістральних трубопроводів діаметром 600 мм на вул. Уманській.

«На ділянках на вул. Толстого і Вєтрова за останній рік відбулося 8 пошкоджень, на вул. Уманській – 13 лише за останні півроку. Тому Компанія винайшла додаткові кошти на реконструкцію цих ділянок і включила їх у план робіт на поточний рік», – повідомив директор структурного відокремленого підрозділу «Київські теплові мережі» ПАТ «Київенерго» Євген Глушак.

Завершити роботи на вул. Толстого та Уманській планується згідно встановлених термінів – відповідно до 1 жовтня та 15 жовтня поточного року.

Фахівці «Київенерго» також завершили капітальний ремонт близько 200 м розподільчих мереж діаметром 57 і 76 мм на вул. Єреванській. Ця ділянка вимагала заміни у зв’язку зі зношеністю і пошкоджуваністю. Тільки за останній рік відбулося 5 пошкоджень. Загальна вартість робіт із заміни близько 1,4 км магістральних та теплових мереж становитиме понад 24 млн грн.

«Центр столиці перебуває під пильною увагою енергетиків, адже мережі тут – одні з найстарших у столиці. Вони прокладені в 60-х, а то ще й у 50-х роках, тому понад 100 споживачів відчували періодичні незручності у зв’язку з відсутністю гарячої води або тепла через пошкодження. У поточному році ми замінили 1,4 км найбільш проблемних ділянок тепломереж в центрі на сучасні енергозберігаючі попередньо ізольовані трубопроводи, що, безумовно, вплине на стабільність опалювального сезону в даному районі», – зазначив Євген Глушак.

Нагадаємо, що ПАТ «Київенерго» продовжує здійснювати планову реконструкцію найбільш зношених тепломереж столиці. Так, у поточному році в міжопалювальний період фахівці Компанії мають намір реконструювати понад 30 км (у двотрубному вимірі) як магістральних, так і розподільчих трубопроводів. На сьогодні рівень зношеності столичних тепломереж становить близько 60%.

 
Коментарі (0)