Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійЦентру столиці пророкують швидке звільнення від барикад
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Центру столиці пророкують швидке звільнення від барикад

Столична влада запевняє, що невдовзі авторух Хрещатиком буде відновлено, з центру Києва зникнуть барикади та намети. Вже сьогодні з цією метою пройде суботник.

У найближчі дні вулиця Хрещатик та прилеглі до неї вулиці будуть звільнені для руху транспорту, а намети та барикади будуть прибрані з проїжджої частини. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко в ефірі «Шустер.Live».

«Ми досягли домовленості із сотниками Майдану про те, що у найближчі дні Хрещатик та прилеглі вулиці будуть звільнені для руху і намети із проїжджої частини будуть прибрані. Ключове завдання для нас – навести порядок у центрі Києва, і впевнений, що такий порядок ми наведемо», – наголосив він.

Мер Києва зазначив, що до міської влади щодня приходять тисячі листів від киян, які просять навести порядок у центрі міста. І головне питання – це повернення відчуття безпеки для мешканців міста.

«Майже 90% киян допомагали Майдану, підтримували його та брали у ньому активну участь. Тепер, за даними соціологів, 90% киян виступають за те, щоб барикади були розібрані, а центр столиці повернувся до мирного життя», – зауважив Віталій Кличко.

За словами міського голови Києва, сьогодні барикади у центрі міста перетворилися на звалища, а вулиці навколо Майдану – на небезпечну територію.

«Я звертався до нинішніх майданівців: якщо ви патріоти – наведіть у першу чергу порядок у себе вдома. Не може бути нормальною така ситуація у центрі міста, коли були знайдені гранатомет, вогнепальна зброя, гранати та велика кількість патронів», – зауважив мер.

Віталій Кличко також зазначив, що кияни виступили з ініціативою сьогодні вийти на організований суботник, на якому допомагатимуть комунальним службам прибирати сміття на Майдані та Хрещатику.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 7 серпня на Майдані Незалежності комунальні служби міста взялися за розбір барикад та згортання наметів у супроводі правоохоронців. Це спричинило невдоволення майданівців. Активісти підпалили шини, мали місце сутички. Невідомі особи напали на працівників КК «Київавтодору» та викрали комунальний транспорт.

Згодом, закрилася на вихід станція метро «Майдан Незалежності», а станція метро «Петрівка» - на вхід і вихід через інформацію про замінування.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)