Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНад станціями столичного метро нависла загроза вибуху
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Над станціями столичного метро нависла загроза вибуху

Дві станції столичного метрополітену не працюють. Станцію «Петрівка» зачинили на вхід і вихід через замінування, а «Майдан Незалежності» на вихід - через сутички у центрі міста.

У роботі столичної підземки зміни: на вхід і вихід закриті деякі станції. Як повідомив «Україні Комунальній» начальник КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський, це зумовлено нестабільною ситуацією у центрі міста та надходженням інформації про замінування.

«У мене сьогодні напружений день. Нестабільна ситуація у центрі міста. То мінують, то не мінують станції. Горять шини (про Майдан Незалежності – ред.)» - зазначив він.

Зокрема, через пожежу і сутички на Майдані Незалежності о 11:00 була закрита на вихід пасажирів станція «Майдан Незалежності». Наразі вона працює лише вхід. Для виходу на поверхню пасажиропотік перенаправлено на станцію «Хрещатик».

Окрім того, у зв’язку з отриманням інформації про загрозу вибуху о 13:19 була закрита на вхід та вихід пасажирів станція «Петрівка». Наразі поїзди курсують повз станцію без зупинки.

«Подальший режим роботи станції залежатиме від результатів перевірки правоохоронними органами» - зазначають у «Київському метрополітені».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сьогоднішній ранок на Майдані Незалежності розпочався з небувалих подій. Комунальні служби міста взялися за розбір барикад та згортання наметів у супроводі правоохоронців. Це спричинило невдоволення майданівців. Активісти підпалили шини, мали місце сутички.

Нагадаємо, 11 липня мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко призначив начальником КП «Київський метрополітен» Віктора Брагінського.

 
Коментарі (0)