Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїРемонт аварійного колектора в Києві затягнеться на місяць
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Ремонт аварійного колектора в Києві затягнеться на місяць

У столиці продовжують усувати наслідки аварії на каналізаційному колекторі по вул. Борщагівській. Наразі планується санація аварійної ділянки. Загалом ремонт триватиме близько місяця.

У Києві проведуть санацію 120 метрів каналізаційного колектора, на якому сталася аварія. Такі заходи необхідні для ліквідації наслідків аварії. Про це «Україні Комунальній» повідомили в ПАТ АК «Київводоканал».

«Аварійній санації підлягає ділянка від місця пошкодження до Повітрофлотського шляхопроводу довжиною майже 120 метрів. За попередніми розрахунками, ремонт триватиме близько одного місяця - до початку вересня, поки автомобільний трафік менший у порівнянні з осіннім», - повідомив генеральний директор підприємства Андрій Білик.

За його словами, наразі комунальники вже укріпили провал для уникнення подальшого руйнування дорожнього покриття. Такі заходи дадуть можливість частково відновити рух транспорту в напрямку Борщагівки. Проте остаточна схема проїзду поки що визначається.

Зазначається, що руйнування верхнього залізобетонного шару колектора сталося внаслідок газової корозії під дією агресивних речовин, які вивільняють під час транспортування стоків.

На час ремонту каналізаційного колектора, стічні води будуть перекачуватись та транспортуватимуться за допомогою лоткової частини колектора, котра залишилась неушкодженою.

Крім того, у «Київводоканалі» повідомляють, що у столиці 30% мереж водовідведення зношені, а будівництво другої нитки каналізаційного колектора було профінансовано лише у цьому році.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  Києву загрожує екологічно-техногенна катастрофа. Через аварійність Головного каналізаційного колектора у місті можуть відключити водопостачання та каналізацію на правобережжі. Крім цього, центральні райони можуть бути затоплені каналізаційними стоками.

 
Коментарі (0)