Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЦентр Києва може затопити каналізаційними стоками
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Центр Києва може затопити каналізаційними стоками

Києву загрожує екологічно-техногенна катастрофа. Через аварійність Головного каналізаційного колектора у місті можуть відключити водопостачання та каналізацію на правобережжі. Крім цього, центральні райони можуть бути затоплені каналізаційними стоками
У Києві виникла загроза екологічно-техногенна катастрофи. Така ситуація у місті спровокована аварійним станом Головного каналізаційного колектора міста. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.
 
Каналізаційна артерія продовжує працювати в аварійному стані та продовжує відводити переважну більшість стічних вод правобережної частини Києва: збирає стічні води самопливних колекторів міжрайонного значення: Глибочицького, Хрещатицького, Кловського, а також напірних колекторів Новоподільської та Оболонської  каналізаційних насосних станцій міжрайонного значення.
 
Відтак, влада Києва намагається уникнути аварії та виділила кошти на будівництво другої лінї каналізаційного колектора.
 
«Київською владою прийняте рішення про виділення на будівництво 40 млн. грн. та негайне відновлення робіт на об’єкті. Адже якщо будівництво не буде завершене найближчим часом, це може призвести до відключення більшої частини правобережжя міста Києва від каналізації та водопостачання, а також стане причиною затоплення центральної частини міста – Печерського, Подільського та Шевченківського районів – каналізаційними стоками», - зазначають в КМДА.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Київрада дозволила взяти кредит на один мільярд доларів. Кошти спрямують на проведення реконструкції очисних споруд та на будівництво технологічної лінії з обробки та утилізації осадів Бортницької станції аерації.
 
Коментарі (0)