Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЧастина киян не отримає рахунки за електрику
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Частина киян не отримає рахунки за електрику

Мешканці одного з районів столиці цього місяця не отримають рахунки за спожиту електроенергію. Це спричинено тимчасовими технічними проблемами через які частину рахунків не надруковано.

Мешканцям Дніпровського району Києва у листопаді у зв’язку з тимчасовими технічними проблемами не надійде частина рахунків за спожиту в жовтні електроенергію. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

«Перепрошуємо за тимчасові незручності та рекомендує мешканцям Дніпровського району, яким не надійшли рахунки, сплатити за спожиту в жовтні електроенергію за фактичними показаннями електролічильників», - йдеться у повідомленні компанії.

Зокрема, споживачам пропонують здійснити оплату за послуги наступними способами:

- скористатися веб-сервісом «Особистий кабінет». З його допомогою можна зазначити поточні показання лічильника і самостійно сформувати рахунок для сплати.

- скачати на сайті компанії бланк квитанції на оплату електроенергії, заповнити та сплатити у відділенні банку або через платіжний термінал.

- записати показання лічильника та звернутися до будь-якого з 12 центрів обслуговування клієнтів. Спеціаліст центру обслуговування видасть рахунок, що буде сформований на дату звернення.

Примітно, абонентам, які сплатили за спожиту в жовтні електроенергію за фактичними показаннями одним із зазначених способів, подальші нарахування проводитимуться з урахуванням оплаченого періоду.

Нагадаємо, більшість жителів столиці не знають, що повірка лічильників гарячої води проводиться безкоштовно, адже витрати на повірку квартирних лічильників ГВП включені до структури тарифу на послугу.

 
Коментарі (0)