Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГПодіїЧерез поширення коронавірусу у столиці обмежили доступ до КМДА
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Через поширення коронавірусу у столиці обмежили доступ до КМДА

Для запобігання поширення коронавірусу COVID-19 на території міста Києва, тимчасово, до 3 квітня 2020 року, буде обмежено доступ до будівлі адміністративного комплексу на вулиці Хрещатик, 36
Для запобігання поширення коронавірусу COVID-19 на території міста Києва, тимчасово, до 3 квітня 2020 року, буде обмежено доступ до будівлі адміністративного комплексу на вулиці Хрещатик, 36. Підписано відповідне розпорядження. 
 
Про це повідомила пресслужби КМДА.
 
Зазначені обмеження не стосуються працівників секретаріату Київради та співробітників Київської міської державної адміністрації, керівників та працівників районних держадміністрацій; депутатів міської ради, працівників муніципальних підприємств, установ та організацій, які мають службове посвідчення та перепустки постійного характеру.
 
Також обмеження не застосовуються до громадян та представників підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності для представництва інтересів в адміністративній комісії при виконавчому органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), засідання якої проводяться у прес-центрі на 1 поверсі, за умови перебування у приміщенні, одночасно не більше 15 запрошених осіб.
 
Разом із тим, до 3 квітня скасовано проведення особистого прийому громадян. Важливо, що громадяни можуть реалізувати право на звернення до Київського міського голови, виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київської міської ради, надіславши письмове звернення поштою, з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку.
 
Також громадяни зможуть залишити письмові звернення у скриньках, розміщених біля центрального входу до адмінбудівлі на вулиці Хрещатик, 36.
 

Структурним підрозділам КМДА та районним держадміністраціям також доручено обмежити доступ до своїх приміщень, окрім приміщень, де розміщені центри надання адміністративних послуг. Скасувати проведення нарад, засідань тощо. А за необхідності проводити такі заходи телефоном або в режимі відеоконференцій. 

 
Коментарі (0)