Рус Укр
ГоловнаКиївські будніБлагоустрійДеградація Хрещатика. Стрімка та невпинна
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Деградація Хрещатика. Стрімка та невпинна

Лише за кілька місяців головна вулиця нашої країни встигла втратити свій шарм. Вона просто перетворюється з окраси міста, що приваблювала туристів, на гнітучу асфальтову пустелю без натяку на зручності або звичайний затінок.

Посеред літа минулого року на киівському Хрещатику почалась масова вирубка молодих лип. В той же час почали гинути вже немолоді, але ще й не застарі каштани, що ними так славилось місто. В лютому на Хрещатику зникла переважна більшість урн нової моделі, покликаної завадити терористам коїти свої темні справи, а на їхньому місці з’явилися звичайні пакети для сміття. Але з приходом весни зникли навіть ці пакети.

Виглядає досить дико, як для європейської столиці, але сміття доводиться або забирати з собою, або, що найвирогідніше, кидати просто на землю

Дерева, що були вирубалні наприкінці минулого року, влада обіцяла відновити впродовж листопада 2012 року, але, як бачимо, обіцянки так і залишились обіцянками







Ось такі ями стали новою прикрасою Хрещатику, і, напевно, будуть приваблювати ще більше охочих відвідати Київ



 

Як ви, напевно, пам'ятаєте, після вибухів у Дніпропетровську 27 квітня в деяких містах нашої країни було прибрано всі бетонні урни для сміття, оскільки вони несли в собі загрозу терористичної атаки. Дніпропетровсікі терористи заклали вибуховий пристрій саме в бетонну урну. З тих пір сміття, в тому числі і на майдані, доводиться кидати, куди доведеться: якщо пощастить - в спеціальний антитерористичний поліетиленовий пакет, але частіше - до пластикового відерця, що його двірники прикрутили дротом до стовпа. Але частіше - просто кидати сміття на бруківку Хрещатика, надаючи йому, Хрещатику, зовсім іншого, але теж неповторного шарму.

Клим Братківський 

 
Коментарі (0)