Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїЖитлоДержпрограми - двигун столичного ринку житла
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Держпрограми - двигун столичного ринку житла

За допомогою державних житлових програм реалізується 7% усього первинного ринку житла столиці.

Житло, яке реалізується в Києві за допомогою державних житлових програм, які здійснює Фонд сприяння молодіжному житловому будівництву, займає приблизно 7% від усього первинного ринку житла столиці. Про це заявив Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін, - інформує прес-служба Фонду.

«У 2012 році на первинному ринку столиці за допомогою державних програм, що реалізує Фонд, було придбано майже 1 тисячу квартир. Водночас, за даними, розповсюдженими авторитетними спеціалізованими консалтинговими компаніями, всього за минулий рік у Києві в недобудованих будинках було продано 14 тисяч квартир. Таким чином можна зробити висновок, що наразі обсяг житла, яке реалізовано в столиці протягом минулого року за допомогою державних житлових програм, займає приблизно 7% від усього первинного ринку житла Києва», - зазначив Леонід Рисухін.

Читайте також: Мінрегіон порахував «доступні» квартири

Також, за словами Голови правління Фонду, кошти, які передбачені в Держбюджеті 2013 року на реалізацію державних житлових програм, дозволять за їх допомогою значно збільшити обсяги придбаного житла порівняно з попереднім роком.

Раніше Леонід Рисухін зазначав, що Держфонд сприяння молодіжному будівництву прогнозує в 2013 році збереження сформованої протягом двох років позитивної динаміки зростання забезпечення громадян доступним житлом в рамках діючих держпрограм, підтримку по яких на грудень 2012 року отримало в два рази більше учасників програм в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року - 2,596 тис. сімей.

Нагадаємо, статутний капітал Держфонду сприяння молодіжному житловому будівництву в 2013 році буде збільшено на 40 млн грн, або на 31,9% в порівнянні з 2012 роком - до 165,355 млн грн.

 
Коментарі (0)