Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДесятки столичних споживачів без гарячої води
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Десятки столичних споживачів без гарячої води

«Київенерго» продовжує планові роботи на ряді теплових пунктів. Через це та з інших причин сьогодні у Києві тимчасово без гарячої води перебуває майже сім десятків споживачів.

Майже сім десятків столичних споживачів залишилися без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

«Станом на 6:00 4 квітня 2014 року всі споживачі забезпечені теплом. В той же час, внаслідок пошкоджень на теплових мережах, які знаходяться на балансі компанії, тимчасово без гарячого водопостачання залишається 8 споживачів в Святошинському районі» - йдеться у повідомленні.

Окрім того,  зазначається, що у зв’язку з плановими роботами, які «Київенерго» проводить на ряді теплових пунктів, тимчасово без ГВП залишається 59 споживачів.

«Серед них  13 - в Дарницькому, 9 — в Деснянському, 11 — в Дніпровському, 23 — в Подільському, 1 — в Солом`янському, 2 — в Шевченківському районах» - уточнюють у повідомленні.

Зауважимо, планові ремонти на теплопунктах проводяться щороку. Крім цього, в міжопалювальний сезон проходять планові ремонти, капітальні ремонти, а також — роботи з реконструкції (повна заміна великих ділянок теплових мереж) теплового господарства столиці.

Нагадаємо, ПАТ «Київенерго» постачає теплову енергію 75% споживачів Києва. Централізоване опалення споживачам міста також забезпечують відомчі та приватні котельні.

Як повідомляла «Україна Комунальна», вчора у зв’язку з плановими роботами на ряді теплових пунктів, тимчасово без гарячої води перебувало 98 споживачів.

 
Коментарі (0)