Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоСтоличні вулиці занурюються у пітьму
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні вулиці занурюються у пітьму

Ряд вулиць у Печерському, Голосіївському та Шевченківському районах Києва відключать від електропостачання. У «Київенерго» стверджують, що заборгованість міста за електроенергію сягнула критичного рівня.

У зв’язку із заборгованістю КП «Київміськсвітло» за спожиту електроенергію, яка сягнула понад 38,3 млн грн, ПАТ «Київенерго» продовжує відключати об’єкти вуличного освітлення столиці. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Зокрема, згідно з повідомленням, сьогодні заплановано відключити від електропостачання об’єкти вуличного освітлення у Печерському, Голосіївському та Шевченківському районах Києва по вулицям Чорногорська та Мічуріна, провулкам Тимирязівський та Панфіловців, території навколо універмагу «Україна».

«Також ми змушені відключити об’єкти освітлення історичних пам’яток міста - пам’ятника князю Володимиру Великому та Аскольдової могили, популярного серед киян місця відпочинку - Співочого поля» - зазначають у «Київенерго».

Нагадаємо, за інформацією компанії, загальний борг столичних споживачів за електроенергію на початок червня поточного року сягнув 845 млн грн. КП «Київміськсвітло» є одним із найбільших боржників за електропостачання, який з травня 2013 року повністю припинив розрахунки.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у зв’язку із критичною заборгованістю 11-12 червня ц.р. «Київенерго» відключило об’єкти КП «Київміськсвітло», які забезпечують вуличне освітлення по вул. Космонавта Комарова у Солом’янському районі, вулицям Симиренка, Якуба Колоса, Кільцевій дорозі у Святошинському районі, вул. Леніна та пр. Григоренка у Дарницькому районі, вул. Закревського у Деснянському районі, вул. Мате Залки у Оболонському районі столиці.

 
Коментарі (0)