Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДля киян на травневі свята підготують водойми і урни
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Для киян на травневі свята підготують водойми і урни

КО «Київзеленбуд» розмістить достатню кількість урн та контейнерів для відходів і забезпечить своєчасне їх вивезення, а КП «Плесо» подбає про належні умови відпочинку мешканців біля водойм

Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак доручив комунальним службам міста створити комфортні умови для відпочинку киян та гостей столиці під час травневих свят.

Про це йшлося під час засідання міської комісії з проведення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану столиці, інформує прес-служба КМДА.

Зокрема, комунальне об’єднання «Київзеленбуд» розмістить достатню кількість урн та контейнерів для відходів і забезпечить своєчасне їх вивезення, а комунальне підприємство «Плесо» спільно з районним держадміністраціями подбають про належні умови відпочинку мешканців біля водойм.

Говорили під час засідання і про необхідну активізацію ремонтних робіт та фарбування елементів дитячих і спортивних майданчиків, а також завезення піску у пісочниці та впорядкування куточків відпочинку на прибудинкових територіях (ремонт лав, оформлення квітників тощо).

Нагадаємо, що міська комісія з благоустрою провела вже чотири виїзних засідання, обстежила території промислових зон, мікрорайони приватного сектору, парки, сквери, стан утримання дитячих та спортивних майданчиків. Особливу уваги приділяли санітарній очистці міста, озеленення та відновлення благоустрою територій після розритів на інженерних мережах.

Так, за словами начальника Головного управління контролю за благоустроєм Сергія Садового, сьогодні у столиці залишається 396 прострочених аварійних контрольних карток з невідновленим благоустроєм. Серед них: 293 – ПАТ «Київенерго», 63 – ПАТ «Київводоканал» та 40 – інших.

Олександр Мазурчак доручив профільним управлінням активізувати роботу із порушниками щодо термінового відновлення благоустрою.

Наступний об’їзд двох останніх районів (Святошинського та Солом’янського) відбудеться 25 квітня.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)