Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняГаряча вода піде зі столичного центру
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Гаряча вода піде зі столичного центру

Після завершення ЄВРО-2012 ПАТ «Київенерго» проводитиме щорічні гідравлічні випробування теплових мереж в частині Печерського, Голосіївського, Шевченківського та Подільського районів.

З 4 по 18 липня 2012 року, після завершення ЄВРО-2012 ПАТ «Київенерго» проводитиме щорічні гідравлічні випробування теплових мереж в частині Печерського, Голосіївського, Шевченківського та Подільського районів.

Про це «У.К.» повідомили у  прес-службі ПАТ «Київенерго».

У зв’язку з цим з 18.00 3 липня постачання гарячої води буде тимчасово припинено у центральній частині Києва.

Зокрема випробування теплових мереж здійснюватимуться у межах:
– вулиць Старовокзальної, Жилянської, Златоустівської, проспекту Перемоги, вулиць Павлівської, Дмитрівської, Полтавської, Пимоненка, Студентської, Дончука, Кудрявського узвозу, вулиць Кудрявської, Вознесенського узвозу, Киянівського провулку, Андріївського та Володимирського узвозів, вулиць Грушевського, Інститутської, Шовковичної, Богомольця, Первомайського, Печерського узвозу, вулиць Мечникова, Госпітальної, Еспланадної, Руставелі, Короленківської, Гайдара, уздовж річки Либідь.

Випробування проводитимуться тепломережною водою, охолодженою до температури не вищої, ніж 40оС, з підвищеним на 25% тиском, що відповідає нормативам. Це дозволить виявити і ліквідувати максимально можливу кількість пошкоджень, запобігши таким чином їхній появі під час опалювального сезону.

Подача гарячої води після випробувань може затримуватися на час, необхідний для усунення виявлених пошкоджень.

Пошкодження підземних трубопроводів із виникненням провалин та викидів води на поверхню може трапитися на вулицях, у садибах, підвалах будинків, де проходять теплові мережі. Тому Київенерго просить киян дотримуватися правил безпеки і при виявленні провалин чи появи води або пари на поверхні за жодних обставин не наближатися до них.

Під час щорічних випробувань тепломереж Київенерго не нараховує плату за споживання теплової енергії житловим організаціям для отримання гарячої води. Коригування розрахунків з мешканцями здійснюють ЖЕО.

Нагадаємо, Київенерго інвестує понад 242 млн гривень у підготовку енергокомплексу столиці до опалювального сезону 2012/2013.

 
Коментарі (0)