Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїБудівництвоГостиний двір можуть відкрити раніше
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Гостиний двір можуть відкрити раніше

Гостиний двір прийме інший вигляд. Історичну будівлю на Контрактовій площі столиці відремонтують і обіцяють здати в експлуатацію раніше обіцяних термінів.

Гостиний двір у Києві хочуть відкрити через рік на 6 місяців раніше заявленого терміну. Новий дах у будинку стане металевим, а фундамент буде укріплений. Про це пише «Сегодня».

За словами головного архітектора Андрія Миргородського, зараз на об'єкті тривають роботи з демонтажу перегородок, змінюються перекриття між поверхами. Найважливіша частина - зміцнення фундаментів.

Так, будівництво обнесене високим парканом, на будівництві задіяні десятки робітників. Фундамент зміцнюють палями, на них укладають по всій площі ділянки бетонні плити. Конструкції двору будуть спиратися на них, а не на ґрунт і тунель метрополітену.

«Протягом місяця завершать демонтаж даху, який був дерев'яним. Новий стане металевим. У листопаді приступлять до зведення купола над двором», - говорить Андрій Миргородський.

«Будемо прагнути встигнути до снігу накрити двір дахом і закрити вікна», - сказав генеральний директор ПАТ «Укрреставрація» Дмитро Ярич. Відкриття Гостиного двору, за його словами, заплановано на 2015 рік, але якщо роботи будуть продовжуватися прискореними темпами, є шанси, що реконструкцію завершать восени наступного року.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше обіцяли, що у вересні 2013 року вулиця Сагайдачного стане пішохідною. Такий статус вулиці визначений новою транспортно-пішохідною схемою Подолу, розробленої Департаментом містобудування та архітектури.

Закінчити реконструкцію вул. П. Сагайдачного планується до Дня Києва 2014 року. У майбутньому, після завершення будівництва Поштової площі і хордової дороги з Повітрофлотського проспекту до Залізнично-автомобільного мостового переходу, передбачається, обмежений в'їзд на Поділ.

 
Коментарі (0)